11 januari, 2011

Helly Hansen Skagen Race 2011

Sjöklädestillverkaren Helly Hansen förlänger sitt avtal med Bærum Seglarförening efter tre år som huvudsponsor för Skagen Race. Regattan startar som vanligt under Kristi Himmelsfärdshelgen, onsdagen den 1 juni 2011.

– Skagen Race är en regatta som ställer höga krav på seglarna då det kan vara både kallt och vått över Skagerrack tidigt på våren. Detta passar bra för vår profil som ledande leverantör av seglarprodukter, säger Karl-Einar V. Jensen på Helly Hansen. Efter tre år med ett mycket gott samarbete med Bærum Seglarförening, ser vi fram emot att fortsätta arbeta och utveckla regattan, fortsätter han.

Skagen Race seglas nästa år för 16:e gången och har blivit en traditionell säsongsöppning med upp till 300 båtar på startlinjen i Åsgårdstrand. Regattan har en stor bredd från professionella och halvprofessionella lag till vänner och familjeseglare. Skagen Race erbjuder spännande nattseglingen, havssegling och, viktigast av allt, en social avslutning i Skagen.

– Helly Hansen har visat sig vara en seriös och långsiktig partner och vi får ut mycket av samarbetet, säger Vidar Utne i Bærum Seglarförening. Under 2010 prövade vi med förhandsregistrering i Helly Hansens butiker, och det blev väldigt lyckat både för arrangören och Helly Hansen. Den tjänsten kommer vi att fortsätta med under 2011, fortsätter han.

Anmälan till Helly Hansen Skagen Race kommer att kunna göras på Bærum Seglarförenings hemsida i början av mars.

Info: www.baerumseilforening.no