10 december, 2010

Flexideck Sweden AB och Nord West startar samarbete

Flexideck Sweden AB och Nord West har påbörjat ett samarbete. Nord West kommer från och med 2011 att kunna erbjuda Flexiteek till de kunder som önskar ett alternativ till teak på de ytor som i dag har traditionell teak.

Flexiteek är idag ett av de bästa och mest praktiska alternativen till teakdäck på marknaden. Omfattande tester under såväl tropiska som skandinaviska förhållanden visar att FLEXITEEK är mycket lätt att underhålla och behåller sin ”ny teak look”.

– Vi är självklart glada för det nu påbörjade samarbetet, säger Rolf Skånberg VD på Flexideck Sweden AB i Stenungsund. Samarbetet visar att Nord West vill kunna erbjuda sina kunder det bästa marknaden har att erbjuda. Vi är övertygade om att även andra båttillverkare nu kommer att uppmärksamma Flexiteek:s många fördelar.

Först ut är en nytillverkad Nord West 370 Flybridge med monterat Flexiteek på alla yttre gångytor. Detta innebär att båtägaren inte kommer att behöva göra något direkt underhåll på däcket, som ändå kommer behålla den gyllene färgen.

– Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder olika alternativ, säger Benny Martinsson VD på Nord West. Flexiteek har visat sig ha den höga kvalité som vi eftersträvar på alla de båtar som vi tillverkar.