10 december, 2010

Bavaria i Sverige förenklar köp av ny båt

Bavaria Sverige presenterar ett enklare sätt att komma ut på sjön. En båt färdig att segla iväg med. Utrustningen är utvald med 22 års erfarenhet av över 1 000 Bavarialeveranser och anpassad för våra svenska förhållanden. I utrustningen ingår allt från t ex varmvatten, rullmast och plotter till diesel, försäkring och Bavariaskolan.

Den här lösningen innebär alltså en båt som verkligen är färdig att sticka iväg med – till ett bra pris.

– Vi har märkt att alla valmöjligheter skapar en osäkerhet om vad som verkligen är en bra utrustning när kunder står i begrepp att köpa båt. Vår prislista innehåller mer än 130 olika föremål och kan vara svår att navigera i, inte minst för dem som inte har en lång erfarenhet att falla tillbaka på, säger Marcus Lindquist på Bavaria Sverige.

– Därför har vi valt ut en bra utrustning och dessutom satt ett mycket konkurrenskraftigt pris på båten. Priset är dessutom i svenska kronor vilket ger en ytterligare trygghet vid köpet.

Bavaria Sverige Sail Away finns i dagsläget för Bavaria Cruiser 32, 36 och 40 (bilden), men kommer även att introduceras för de mindre motorbåtarna.

Bavaria Cruiser 32 Sail Away kostar 792 400 SEK inklusive moms.
Bavaria Cruiser 36 Sail Away kostar 1 128 800 SEK inklusive moms.
Bavaria Cruiser 40 Sail Away kostar 1 433 000 SEK inklusive moms.

Info: www.bavariasverige.se