19 november, 2010

Magnus Wetterö ny VD för Point 65

Magnus Wetterö, tidigare vice VD (kedjeledare) för Elgiganten, grundare av Playplanet och senast VD på Skara Sommarland, har utsetts till chef för Point 65’s verksamhet i Sverige. Positionen är ny och har skapats för att bättre tillvarata Point 65:s starka tillväxt.

Magnus kommer att ansvara för verksamheten under bolaget Paddlepoint AB innefattandes den egna kedjan Point 65 Kayak Centers samt försäljningen i övrigt. Paddlepoint AB ingår liksom Point 65 Sweden AB och Point 65 Retail AB i The Paddlepoint Group-koncernen.

– Vi är otroligt glada att hälsa Magnus välkommen som medlem i vårt ledningsteam och är övertygade att Magnus unika kompetens från såväl handel som upplevelseindustrin kommer innebära en frisk fläkt med en massa nytänkande i paddelsport-branschen. Genom denna rekrytering kan vi öka takten i utbyggnaden av Point 65 Kayak Centers och samtidigt erbjuda våra återförsäljare en unik kompetens och servicenivå, säger Richard Öhman, grundare av Point 65.

Magnus T Wetterö, Sverigechef Point 65:
– Jag ser verkligen fram emot att få vara en del i Point 65 teamet. Här finns obegränsade möjligheter och goda förutsättningar att utveckla och stimulera handeln inom outdoor i allmänhet och paddelsport i synnerhet. Att få vara med och utveckla ett svenskt varumärke med innovativa produkter och välmående butiker är en fantastisk chans som är svår att motstå. Jag hoppas att jag med min erfarenhet och bakgrund kan skjuta till ytterligare dimensioner.

Kommentarer

Ulf Larsson 14:32:53 2010-11-25

Grattis Magnus! Bättre VD kunde de inte ha hittat!