4 november, 2010

Quick Fist gummifästen i Sverige

Quick Fist är en serie amerikanska gummifästen som passar bra i bland annat båten. De gör det lätt att fästa verktyg, instrument och annan utrustning på fordon, båtar, maskiner och andra rörliga ting som kräver tåliga, hållbara och stötsäkra upphängningar.

Produkten, som tillverkas i Nashville, Tennessee i USA, har funnits på den amerikanska marknaden sedan 2003. Där används fästena bland annat av brandförsvaret, något som borgar för kvalitet och pålitlighet.

Fästena monteras enkelt för att hålla spadar, yxor, slangar, vapen, fiskeutrustning, ficklampor och andra verktyg & instrument säkert på plats.

Dom används på arbetsfordon av alla de slag, off road, mobila militära & polisiära enheter, inom brandförsvar, räddningsverk, samt på 4x4s, ATVs/fyrhjulingar, pick-ups, på båtar och på vanliga fasta väggar med mera.

Fästena finns i olika modeller och storlekar för att passa alla behov. Besök gärna www.overlander.se för att se hela utbudet.

Quick Fist säljs och marknadsförs i Sverige av Overlander, ett nystartat företag som specialiserar sig på utrustning för transport, expedition och last.

Info: www.overlander.se