19 oktober, 2010

Finnmaster 62 BR – en av flera nya modeller

Under gångna året har Finnmaster lanserat tre nya modeller; 52 SC, 55 SC och 62 BR. De har alla har samma nya och moderna design. I de nya modellerna har Finnmaster prioriterat framförallt trygghet, komfort och trivsel ombord. De har tagit hänsyn till att det skall vara enkelt att ta sig ombord i båten och bland annat gjort trappsteg i fören, aktern och på sidorna. Finnmasterflottan har idag fem nya modeller i samma design: Finnmaster 52 SC, 55 SC, 59 SC, 62 BR och 68 DC.

På bilderna här visar vi nya FInnmaster 62 BR, som är helt ny för i höst och komemr att lanseras på höstens och vinterns båtmässor.

Finnmaster 62 BR är en mångsidig fritidsbåt för upplevelser ut till havs. Båten har samma design och höga finish som i de nya Finnmaster SC båtarna. I 62 BR har Finnmaster maximerat bredden på sittbrunnen, vilket gör båten rymlig och trivsam. Utrymmen är optimala för socialt samvaro. Runt U-soffan i aktern kan även större sällskap njuta av tillvaron och soffan kan också bäddas till soldäck.

Det är enkelt att ta sig fram till fören via den öppningsbara vindrutan. Det är lätt att stiga iland och ombord via de åtskilliga trappstegen som finns runtom i båten. Det finns ordentligt med stuvutrymme under U-soffan i aktern och under toften i fören. Kapellet är standardutrustning och när kapellet inte används fälls det ned i kapellgaraget.

Styrkonsolen är genomtänkt och det finns en plats för kartplottret. Båten har som standardutrustning Sea Star hydraulstyrning.

Tekniska fakta
Längd: 6,20 m
Bredd: 2,30 m
Djupgående: 0,80 m
Motor: 115-150 hk
Personer: 8
CE-kategori: C

Info: www.finnmarin.fi