14 oktober, 2010

SonicHub – modernt ljudsystem för hela båten

Lowrance har nu släppt SonicHub, ett revolutionerande audiosystem för alla typer av båtar. SonicHub är framtagen i samarbete med det ledande företaget inom marina ljudsystem Fusion. Det är det första marina ljudsystemet som i ett nätverk kan kopplas ihop med en multifunktionsdisplay.

Pressrelease:

I kombination med Lowrance HDS-serien så får användaren full manövreringsmöjlighet på en extremt ljustark skärm.

SonicHub “dockningstation” är kompatibel med de senaste iPod, iPhone, iTouch eller andra USB MP3-spelare. Detta gör att SonicHub är ett bra val för härliga dagar ute på havet när du med endast en knapptryckning vill få tillgänglighet till all din musik. Den helt vattenskyddade “dockningsstationen” gör att exempelvis din iPhone är i säkert förvar och utan fara i en annars utsatt marin miljö.

Med en 50W förstärkare och möjligheten att kunna välja mellan 5″, 7″, 8″ och 10″ display så erbjuder Lowrance SonicHub en unik ljud och visuell upplevelse. SonicHub har även en inbyggd AM/FM-mottagare vilket gör att man lätt kan ta del av de senaste nyheterna och väderleksrapporter.

Vid köp av en SonicHub så ingår även ett par 6,5″ 200W högtalare, det finns även möjlighet att ansluta en subwoofer vilket gör att man får en maximal prestanda till ett minimalt pris.

– Vi har sett en stor efterfrågan på ett ljudsystem som är integrerat med en multifunktionsskärm, just en sådan typ av integrering får man via integrationen med Lowrance HDS. SonicHub är designad för att spara så mycket plats som möjligt på instrumentbrädan och är gjord för den hårda miljö man finner på en båt, Greg Konig, Produktchef på Lowrance.

SonicHub är enkel att installera via NMEA2000. Vill man inte göra ett hål i sin instrumentbräda så placeras “dockningsstationen” enkelt någon annanstans, detta gör att enheten även enkelt kan monteras på mindre båtar som har begränsat med plats men ändå vill ha den senaste teknologin. SonicHub har ett användarinterface som både kombinerar en snygg design med ett lättanvänt användarinterface.

Info: www.lowrance.se