27 september, 2010

Prylbanken utvecklar sin köp och säljmarknadsplats

Prylbanken har sedan 2004 försett marknaden för köp & säljmarknader med ett kraftfullt och innovativt verktyg för radannonser på internet. Sajten är välbesökt och har kunder runt om i Sverige. Nu har ledningen för Prylbanken bestämt att tiden är mogen för att lansera flera uppdateringar som gör Prylbanken ännu mer effektivare.

– Nu lägger vi till flera funktioner så att våra annonsörer får det lite lättare – både att annonsera och att sköta sina annonser – via internet – allt för enkelhetens och effektivitetens skull.

– Till detta har vi gjort en mängd förenklingar och förbättringar för att annonseringen skall vara enkel att genomföra. Vår testpanel har arbetat effektivt och kommit fram till en mängd sådana förbättringar och vi är mycket nöjda med deras arbete i detta.

– Inom några veckor kommer nya funktioner som ska lyfta Prylbanken till en helt ny dimension.

– Annonseringen är nu ännu enklare att genomföra – och som vanligt är all annonsering – helt gratis. Målsättningen är att bli nummer ett på marknaden och vi är på god väg mot detta mål, säger Staffan Bruzelius, vd och grundare till Prylbanken.

Prylbanken är en gratis köp & säljmarknadsplats och startades år 2004. I Prylbanken ingår även specialbankerna Mcbanken.se, Bilbanken.se, Båtbanken.se och Bobanken.se.

www.prylbanken.se