8 juni, 2010

Mjuka badkläder från Pellevävare

Det anrika svenska varumärket Pellevävare har alltsedan starten 1893 försett Sverige med det bästa när det gäller frotté. Idag har företaget fått nya ägare, Nordic Brands AB, som med nya VD:n Lars Carlén i spetsen har stora planer för framtiden. – Vår vision är att bli världsledande inom morgonrockar, badrockar och tillhörande accessoarer. Vi vill göra morgonrocken/badrocken viktig och mer synlig. Det är ett plagg som vi bär ofta och vill känna oss bekväma i. Vi vill att din morgonrock/badrock ska leva med dig, kännas modern och åldras med bibehållen stil.

Pressrelease:

– Med Pellevävares gedigna traditioner och goda renommé tillsamman med ett kreativt nytänkande har vi goda förutsättningar att nå nya målgrupper både inom och utanför vårt lands gränser, säger Lars Carlén, som är både VD och delägare i Nordic Brands AB.

Pellevävare producerar morgonrockar/badrockar och handdukar i modern, kvalité och design. Företaget vill föra in ett nytt tänk vad gäller morgonrockar/badrockar och göra dem både trendigare, roligare och mer spännande. Detta genom att ständigt vara innovativa i fråga om design och produktutveckling.

Med en tydlig svensk design och en lång historia kommer man långt. Ingenting lämnas åt slumpen, och stor vikt läggs vid detaljerna som tillsammans med den höga kvalitén får det vardagliga morgonrocksbärandet att kännas lite lyxigare och mer spännande.

Kollektionen inför höst/vinter 2010 innehåller allt från klassiker i tidstypisk Pellevävarestil till mer moderna produkter med nya, spännande detaljer, snitt, färger och mönster. Färgskalan spänner från marint, rött, vintervitt, och svart, till turkos, aubergine och gammelrosa. Matcha gärna morgonrocken/badrocken med tillhörande handdukar och accessoarer.