11 maj, 2010

Möten med utsikt från Hurtigruten

Hurtigruten siktar in sig på kurs- och konferensmarknaden och lovar deltagarna möten med unika naturupplevelser – bokstavligt talat. Knappt någon konferensvärd i världen kan erbjuda samma flexibilitet i programmet som Hurtigruten. Våra 34 dagliga hamnar ger oss över 1 100 olika resekombinationer. Alla är inte högaktuella för kurser eller konferenser, men vart och ett av våra elva fartyg kommer garanterat att ge fantastiska upplevelser, oavsett resesträcka.

Kombinationen av norsk natur, aktiva upplevelser, god mat, en unik atmosfär och bra konferensfaciliteter borgar för inspiration och påfyllning – både på professionell och på personlig nivå. Hurtigruten förbereder nu skräddarsydda upplägg för arrangemang där allt ingår, från flyganslutning, mötesupplägg, spännande avbrott med utflykter och god mat som en perfekt avslutning på arbetsdagen.

– Vi ska vinna kusten på kurs- och konferensmarknaden. Det ska vi göra genom att vara bäst på tillgänglighet och inte minst bäst på tilläggsupplevelsen, säger Per Eide-Olsen, Senior Sales Manager MICE för Hurtigruten.

Dygnspriset på mycket konkurrenskraftiga 1 600 kronor är oavhängigt av vilken sträcka som väljs och inkluderar resan, ospecificerad enkelhytt, alla måltider, mötesfaciliteter samt kaffepauser för deltagarna. Världens vackraste utsikt bjuder på Hurtigruten och den norska kusten!

– Vi har som mål att uppnå 45 000 gästdygn per år inom det här kundområdet och vi tycker att vi har alla möjligheter att uppnå målet redan under 2011, säger Per Eide-Olsen.

www.hurtigruten.com