26 februari, 2010

Svensk agent för VanDerHeijden Steelyachts

Företaget VanDerHeijden Steelyachts har nu fått en skandinavisk representant. Denna holländska stålbåtsbyggare är ett välrenommerat varv som bygger mycket exklusiva stålyachter i storlekar från 11 meter till 27 meter. Varvet bygger varje yacht enligt kundens egna önskemål med rekommendationer från varvets experter. Varje yachts utformning blir därför helt unik.

Med Ronald van der Heijden som konstruktör och ägare, har varvet under sina 16 år byggt över 400 yachter. Alla med mottot ”Kunden kommer alltid först”. Yachterna ritas och byggs helt och hållet på varvet i Waalwijk av ett team som har satt en helt ny standard gällande stålyachtsdesign.

På årets båtmässa i Düsseldorf 23-31 januari, visades en 20 meters SUPERIOR. Det är en lyxig stålyacht med flybridge och är en helt ny båt på marknaden.

Den andra båten på bilderna här är en mer långsamtgående båt med snålare bränsleförbrukning, marsch cirka 14 knop. Det är en A-klassad DYNAMIC De Luxe 1800 Classic med öppen styrhytt, hon finns även med stängd styrhytt.

www.vanderheijdensteelyachts.se