9 februari, 2010

Handheld lanserar en ny stryktålig Tablet PC – Algiz 7

Handheld lanserar nästa generations mobila stryktåliga Tablet PC fylld med integrerade funktioner som uppfyller standarderna IP65 och MIL-STD 810G. Med en vikt på knappt 1.1 kilo är den en av de lättaste 7-tums pekdatorerna på marknaden mobilt arbete.

Algiz 7 är en ytterst stryktålig Tablet PC med 7-tums widescreen pekskärm och operativsystemet Microsoft Windows 7 Professional, Intel Atom 1.6 GHz processor, 64 GB Solid State hårddisk samt 2 GB DDR2 RAM.

Algiz 7 har i standardutförandet Bluetooth, WLAN och GPS samt inbyggd 2 megapixels kamera med LED-ljus. Mobil 3G-funktion som tillval erbjuder höghastighetsöverföring av data över GSM/UMTS/EVDO. Algiz 7 är Gobi™ 2000-kompatibel och har inbyggda antenner som stöd – vilket innebär att du kan arbeta med valfri trådlös mobil frekvens var som helst i världen.

Handhelds unika MaxView™-skärmteknik är det senaste i fråga om läsbarhet i utomhusförhållanden, vilket gör att användaren garanteras marknadens bästa skärmstyrka för utomhusbruk. Du har batterikapacitet för en lång arbetsdag i fält med två stycken hot-swap batterier om 2400 mAh vardera som enkelt byts utan att datorn stängs av.

“Våra partners förväntar sig spjutspetsteknik från Handheld”, säger Patrick Pilhagen, vd. “När vi tog fram Algiz 7 lade vi ribban högt och vi är mycket glada över att det har visat sig att vi inte bara har uppnått målet utan faktiskt överträffat det. Vår nya produkt uppfyller alla marknadskrav, den är lätt, kraftfull, har stor och säker lagringskapacitet, den är stryktålig, har en skärm som är bäst i klassen, alla funktioner helt integrerade samt batterier som kan bytas under drift. Att vi kan erbjuda allt detta till ett väldigt bra pris gör den än mer attraktiv. Algiz 7 är en fullträff i det avseendet och är det som användarna på fältet väntar på.”

www.handheld.se