29 januari, 2010

Princess V62 vinner utmärkelsen Motor Boat of the Year

Princess Yachts International hade en lyckad kväll på den årliga Motor Boat of the Year tillställningen. Där kårade brittisk press den redan rosade modelled V62 till “Boat of the Year” i Sports Cruiser kategorin.

Utmärkelsen sades vara ett enhälliga val av domare. Båtens rymliga boende, anmärkningsvärda tystgående, höga prestanda och smidiga köregenskaper fick alla ett särkilt omnämnande av domarna och utmärkelsen sammanfattades prydligt som “V62 är så nära Sport Cruiser himlen som du kan tänka dig “.

Detta är andra året i rad som Princess har fått utmärkelsen i Sports Cruiser kategorin och detta understryker bolagets styrka i denna högprestandasektor. VD Chris Gates var glad över utmärkelsen. “Vi lägger stort värde och stolthet i att göra varje Princess det bästa den kan vara och att få ett oberoende erkännande av att vi har lyckats är oerhört givande. Hela gruppen kan vara mycket stolta över denna utmärkelse och detta är ännu ett vittnesbörd om den passion vi har i hela företaget för att tillverka båtar av världsklass.”

Princess Yachts har ett modellprogram som sträcker sig från 42 till 130 fots båtar i serieproduktion och företaget har ca 2 000 anställda.

För ytterligare information kontakta Svensk Båtcenter AB i Göteborg som marknadsför och säljer Princess Yachts. Svensk Båtcenter AB har en stor utställningshall i centrala Göteborg där man i lugn och ro kan bekanta sig med de olika modellerna och provköra båtar i sjön.

Svensk Båtcenter AB. En lite större båtupplevelse. Försäljning av nya och begagnade båtar. Återförsäljare för Princess Yachts.

Länk: www.batcenter.se