11 januari, 2010

Revolutionerande RIB från Agapi Marine

Svenska Agapi Marine AB har tagit fram en revolutionerande nyheter bland RIB-båtar. Den heter Agapi 900 Walk Around och har bland annat en unik kombination av egenskaper. Det är den första RIB som kombinerar RIB-ens överlägsna sjöegenskaper, en svensk modern design med en familjeorienterad kabinlösning med fyra sovplatser och en Day Cruiserkapacitet att ta upp till 10 personer – allt med en båt som enkelt trailas efter en vanlig familjebil och inom kort med vanligt B-körkort (totalvikt c:a 2100 kg).

Båten kombinerar dessutom prestanda och miljöhänsyn på ett unikt sätt; Med minsta motorn kan man komma under litern/Nm samtidigt som båten kan nå farter över 55 knop med en 350 hk utbordare. Miljöhänsynen förstärks av traileregenskaperna där allt tradionellt “båtmeck” i princip elimineras och onödiga transportkostnader minimeras.

Upptäck Skandinavien med en högpresterande båt där sjösättningen är så enkel tack vare den anpassade trailern att man ensam tar i eller upp båten på under 10 minuter!

Agapi 900 W.A rekommenderas med en motor på 175 hkr upp till 350 hk och kostar från 649 000 kr i basutförande. Båtarna säljs direkt från generalagenten med visningslokal i Vallentuna.

Länk: www.agapimarine.se