3 april, 2009

Design som skapar ringar på vattnet

Årets besökare på mässan ShipRepair & Conversion kan se exempel på Amtico Internationals moderna stil och eleganta golv i den nya kollektionen Amtico Marine. ShipRepair & Conversion 2009 är en mässa för alla aspekter av båtvård, bland annat fortlöpande underhåll, ombyggnad, reparationer och upprustning, och äger rum den 28-30 april. Mässan hålls på National Hall, Olympia, en av centrala Londons mest stämningsfulla lokaler, och kommer för första gången att innefatta Passenger Shipping Expo.

Amtico Marine, som är utformad för att uppfylla den marina marknadens specifika krav, är en kombination av hög prestanda och flexibel design. Det är dessutom en av de första produkterna i sin klass som uppfyller alla kraven i modulerna B och D i direktivet om marin utrustning (MED) och som har erhållit Wheelmark- certifieringen från Lloyds Register.

Den kompletta Amtico Marine-kollektionen kommer att visas upp och besökarna kan prata med Cedric Heathcote och Carl Johan Cederbom som ingår i Amtico Internationals europeiska säljteam. De har ingående kunskap om Amtico Marine- serien, installation och tekniska specifikationer. Dessa båda representanter finns till hands för att diskutera produktfördelar, svara på frågor och diskutera specifika projektkrav.

I Amtico Marines monter, som finns på PSE -A13, kan besökarna se exempel på olika projekt där Amtico Marine-kollektionen har använts med enastående resultat. Besökarna i montern kan få information om Amtico Internationals skräddarsydda service och diskutera vilken design som kan passa just deras projekt.

Sophia McKain, kommersiell marknadsföringschef på Amtico, säger: “Med besökare från hela Europa, bland annat höga chefer inom färjebranschen, är Passenger Shipping Expo en mycket bra möjlighet för oss att visa upp vårt omfattande produktsortiment.”

Amtico Marine-golven, som är varma och tysta att gå på, kan användas i alla typer av allmänna utrymmen. Kollektionen innehåller en spännande, elegant uppsättning mönster som gör alla golv dekorativa. Golven är dessutom tåliga mot slitage i lokaler som används mycket.

Alla Amtico Marine-golv är vackra och eleganta, har enastående prestanda och lång hållbarhet. De levereras med sju års slitagegaranti.

Länk: www.amtico.com