12 mars, 2009

Pampas Marina bildar ny koncern

För att underlätta fortsatt expansion slås Pampas Marina, AquaVilla samt Pampas Marinentreprenad samman till koncernen Pampas Marina Utveckling AB.

– Vi är ett familjeföretag som nu satsar på att utvecklas i olika delar av Sverige, säger Christoffer Bergström, vice VD för Pampas Marina Utveckling. – De resurser och kompetenser som de här tre bolagen tillför vår nya koncern är unik vad gäller att bygga upp marina samhällen i strandnära kommuner.

Generationsväxling med extern koncernchef
– Koncernbildningen är en del i den generationsväxling som vårt familjeföretag står inför, och som vi snart ska genomföra under ordnade former, fortsätter Richard Bergström. – Därför söker vi nu även en ny VD/koncernchef för att driva den fortsatta, mycket spännande, utvecklingen.

En av Sveriges mest välkända marinor
Pampas Marina är en av Sveriges mest etablerade marinor och ligger i Mälaren mellan Karlbergs Slott och Hufvudsta Gård i Solna. Här finns förutom sommar- och vinterplatser för några hundratal båtar även båtförsäljning, båtservice och restaurang. Pampas Marina erbjuder infrastrukturen för den verksamheten.

Länk: www.pampas.se