12 mars, 2009

Vattentätt och avgiftsfritt med ny walkie-talkie

Doro wt91x pro är walkie-talkien designad för hårda stötar och våta miljöer. Walkie-talkien är helt vattentät och är speciellt framtagen för att matcha de tuffa krav som ställs på prylar av professionella användare, som äventyrare och natur- och vildmarksguider. Wt91x pro är ett smart och prisvärt kommunikationsverktyg med lång räckvidd, upp till 10 km i öppen terräng.

Pressrelease:

Doros nya walkie-talkie är fullständigt vattentät och passar för vildmarksguider, äventyrare men även andra professionella utövare med en aktiv vardag, fylld med fysiska utomhusaktiviteter.

– Wt91x pro är ett modernt arbetsverktyg som fungerar i krävande miljöer och oväder, utan att dess funktioner försämras, säger Petra Lundgren, marknadskommunikationsansvarig för Doro Business Electronics.

Liten och kompakt står den rustad för upprepade slag och hårda stötar. Det mörkgrå gummiskal som ger walkie-talkien sitt diskreta utseende, innebär också att den är lätt att greppa och stabil att hålla i.

Walkie-talkien kommer med flera användarvänliga funktioner. Den fästs smidigt i bältet och tillåter obegränsat antal användare att koppla upp sig på en och samma kanal. Wt91x pro har dessutom en för marknaden ovanligt hög grad av skydd mot fukt och vatten (ipx7).

Doro wt91x pro ingår i produktsortimentet för Doro Business Electronics. Här finns även nya wt96 pro – också den en kompakt walkie-talkie som tål lite tuffare tag. Wt96 pro har en räckvidd på upp till 14 kilometer, är stänk- och dammskyddad och har en inbyggd vibratorfunktion.

Doros walkie-talkies går i princip att använda överallt, är inte beroende av mobiloperatörernas täckning och det tillkommer inga samtalskostnader, vilket gör den till ett kostnadseffektivt arbetsverktyg.

Doro wt91x pro och Doro wt96 finns att köpa i välsorterad fackhandel och kostar cirka 900 kr, respektive 1100 kr per par.